Autosloperij ophaaldienst Zuid Holland

Sloopauto of Schade auto? Autosloperij ophaaldienst Zuid Holland haalt 'm op!

Autosloperij Ophaaldienst Zuid-Holland is de expert in Zuid Holland voor het ophalen of afvoeren van u sloopauto of schade auto. 
Wij halen u schade autos en sloopautos voor u op in heel nederland 7 dagen per week op afspraak.
Verkoop je sloopauto aan Autosloperij ophaaldienst Zuid-Holland en wij verzorgen alle bijkomende zaken snel en gemakkelijk.

Wat doet Autosloperij ophaaldienst Zuid-Holland; het gratis ophalen van uw schade auto of sloopauto, het afvoeren van de materialen en het scheiden van de onderdelen.
U ontvangt met de verkoop van de sloopauto of schade auto direct geld en een vrijwaringsbewijs.

hoe werkt het :

neem contact op met Autosloperij ophaaldienst Zuid-Holland voor de verkoop van uw schade auto of sloopauto, na ontvangst van de gegevens, o.a bouwjaar en eventuele schade aan uw sloopauto of schade auto, kunnen wij een reeel bod uitbrengen op uw schade auto of sloopauto. U kunt u schade auto of sloopauto ook via de website aanmelden dan nemen wij contact op met u.
Na een akkoord over de prijs, gaan we een afspraak met u plannen voor het ophalen van uw schade auto of sloopauto.
Onze chauffeur ontmoet u op de afgespoken plek waarna de verkoop van u schade auto of sloopauto plaatsvind. Na de overdracht ontvangt u direct de overeengekomen vergoeding en het vrijwaringsbewijs voor uw schade auto of sloopauto, en hiermee is de verkoop een feit.

Bij Autosloperij ophaaldienst Zuid Holland meer geld voor een sloopauto of schade auto.
Wij kopen ook auto's zonder APK bel 06 12844033.

sloopauto aanmelden 
schade auto aanmelden
Tweedehands auto aanmelden