Autosloperij ophaaldienst Leiden

In Leiden uw Sloopauto of Schade auto laten ophalen? Bel 06 12 844033

Autosloperij Ophaaldienst Leiden is hét adres voor het gratis ophalen van een sloopauto of schade auto.
Wij halen een schade auto of sloopauto voor u op in heel nederland 7 dagen per week.
Verkoop je sloopauto aan autosloperij ophaaldienst Leiden en u kunt onbezorgd gaan uitkijken naar een nieuwe auto. wij hebben een groot assortiment goedkope tweedehands auto's.

Wat doet autosloperij Leiden, wij verzorgen het gratis ophalen van uw schade auto of sloopauto, het afvoeren van de materialen en het scheiden van de onderdelen.
U ontvangt met de verkoop van de sloopauto of schade auto direct geld.

Wat moet ik doen om mijn sloopauto te verkopen :

Bel 06 12844033  voor de verkoop van uw schade auto of sloopauto, na het verwerken  van de gegevens, het bouwjaar en de schade aan uw sloopauto of schade auto, doen wij een royaal bod op uw schade auto of sloopauto. U kunt u schade auto of sloopauto ook via de website aanmelden dan nemen wij contact op met u. Bij online aanmelden nu extra hoge vergoeding! Na akkoord,plannen we een afspraak  voor het gratis ophalen van uw schade auto of sloopauto.
U bepaald de tijd en plaats waar u onze chauffeur ontmoet waar de verkoop van u schade auto of sloopauto plaatsvind. Na de overdracht ontvangt u direct het overeengekomen bedrag en het vrijwaringsbewijs voor uw schade auto of sloopauto, hiermee is de verkoop afgehandeld.

Een sloopauto of schade auto is veel geld waard bij  Autosloperij Ophaaldienst in Leiden.
Bel nu 06 12844033 voor snelle en correcte afhandeling voor verkoop en afvoer van sloopauto's en schade auto's.

sloopauto aanmelden 
schade auto aanmelden
Tweedehands auto aanmelden