Autosloperij ophaaldienst Haarlem

Sloopauto of Schade auto bel autosloperij Haarlem.

Autosloperij Ophaaldienst Haarlem is de hele week beschikbaar  voor het gratis ophalen of afvoeren van de sloopauto of schade auto. 
Wij halen de schade auto of sloopauto gratis voor u op 7 dagen per week en op afspraak.
Verkoop je sloopauto aan autosloperij ophaaldienst Haarlem en wij verzorgen de verdere afhandeling. Ook als u zich niet in de buurt van Haarlembevind  verzorgen wij het ophalen, wij hebben filialen in heel Nederland dus u bent altijd snel geholpen.

Wat doen wij voor u; het ophalen van uw schade auto of sloopauto, we keren een royale vergoeding uit en
bij de verkoop van de sloopauto of schadeauto direct vrijwaring en direct geld.

Sloopauto verkopen

Bel Autosloperij ophaaldienst Haarlem voor de verkoop van uw schade auto of sloopauto, na het verwerken van de gegevens, o.a bouwjaar en schade aan uw sloopauto of schade auto, doen we een royaal bod op uw schade auto of sloopauto. U kunt u schade auto of sloopauto ook via de website aanmelden dan bellen wij u terug.
Als we een akkoord bereiken over de verkoop van de sloopauto of schade auto plannen we een afspraak voor het ophalen van uw schade auto of sloopauto.
De chauffeur ontmoet u op de afgespoken plek waar de verkoop van u schade auto of sloopauto plaatsvind. Na de overdracht ontvangt u direct de overeengekomen vergoeding en het vrijwaringsbewijs voor uw schade auto of sloopauto, en daarmee is de verkoop een feit.

Uw sloopauto verkopen of voor inkoop schade auto, Bij autosloperij Haarlem uw auto online aangemeld is direct geld!

BEL 06-12844033 en ontvang tot €500,- contant.

sloopauto aanmelden 
schade auto aanmelden
Tweedehands auto aanmelden