Autosloperij ophaaldienst Amersfoort

Sloopauto of Schade auto in Amersfoort laten ophalen?

Autosloperij Ophaaldienst Amersfoort staat de hele week voor u klaar voor het ophalen of afvoeren van u sloopauto of schade auto. Schade is al vervelend genoeg, onze snelle service beperkt de schade voor u.
Wij halen u schade auto  en sloopauto op in heel nederland 7 dagen per week op afspraak.
Met de verkoop van je sloopauto aan autosloperij ophaaldienst Rotterdam bent u verlost van een grote zorg en en verzorgen wij de verdere afhandeling.

Dit houd in; het kosteloos ophalen van uw schade auto of sloopauto, het afvoeren van de materialen en het scheiden van de onderdelen.
U ontvangt met het afhalen van de sloopauto direct een vrijwaringsbewijs en direct geld.

hoe werkt het :

neem contact op met Autosloperij ophaaldienst Amersfoort voor de verkoop van uw schade auto of sloopauto, na ontvangst van de gegevens, o.a bouwjaar en eventuele schade aan uw sloopauto of schade auto, kunnen wij een royaal bod uitbrengen op uw schade auto of sloopauto. U kunt u schade auto of sloopauto ook via de website aanmelden dan nemen wij contact op met u.
Na een akkoord, zullen we een afspraak met u plannen voor het ophalen van uw schade auto of sloopauto.
Onze chauffeur ontmoet u op de afgespoken plek waarna de verkoop van u schade auto of sloopauto plaatsvind. Na deze overdracht ontvangt u direct de overeengekomen vergoeding en het vrijwaringsbewijs voor uw schade auto of sloopauto, en hiermee is de verkoop een feit.

Uw sloopauto of schade auto is veel waard bij autosloperij ophaaldienst Amersfoort.

Bel nu 06-12844033

sloopauto aanmelden 
schade auto aanmelden
Tweedehands auto aanmelden