Auto verkopen

Tweedehands auto verkopen

Autosloperij-ophaaldienst koopt ook tweedehands auto's in. Bij ons krijgt u een marktconform bedrag voor uw tweedehands auto, bel naar autosloperij ophaaldienst om een afspraak te maken om een bod op uw tweedehands auto te ontvangen. Uiteraard kunt u ook langskomen bij onze garage met uw auto.

Autosloperij-Ophaaldienst hét adres om de beste prijs voor uw tweedehands auto te ontvangen

Wij kopen ale merken auto's in.

Wij kijken niet naar het aantal kilometers of dat er nu wel of niet een APK op uw tweedehands auto zit, wij kopen u auto op basis van de staat waarin hij zich bevind. Belangrijk is dat het chassis nog in goede staat verkeerd. 

Bel ons op nummer 06-12 844 033

Autosloperij-ophaaldienst is 7 dagen per week bereikbaar via email, telefoon of via het aanmeld formulier op onze website. 

Bij iedere garage al teleurgesteld weer weg gegaan omdat men de lak, of het profiel van de banden beoordeeld? Kom dan eens bij ons langs en we zullen er samen zeker uit komen. Een tweedehands auto is altijd geld waard. U kunt bij ons ook terecht voor het inruilen van uw tweedehands auto, wij hebben een aanzienlijke aanbod van tweedehands auto's.

Auto inkoop en verkoop

Door middel van het aanmeld formulier op onze website kunt u snel en gemakkelijk een vrijblijvend bod op uw auto ontvangen.
Snelle service, royale vergoeding ook voor uw tweedehands auto, verkoop je auo nu online en verdien snel geld.