Sloopauto Amsterdam

Sloopauto verkopen

Autosloperij-ophaaldienst haalt u auto direct op en daarvoor ontvangt u gegarandeerd de beste vergoeding voor uw sloopauto, een simpel telefoontje naar Autosloperij ophaaldienst en wij komen u auto binnen 24 uur ophalen op de plaats die u aangeeft, direct geld en direct een vrijwaringsbewijs.

Autosloperij-Ophaaldienst hét adres om de beste prijs voor uw sloopauto of schade auto te ontvangen

autosloperij-ophaaldienst gaat groen!

In de huidige tijd en de moeilijkheden met het milieu heeft Autosloperij-Ophaaldienst de handen ineen geslagen en besloten om haar steentje bij te dragen om Nederland weer groener te krijgen. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze kinderen. Ook zij moeten nog onbekommerd kunnen genieten van buiten spelen. Autosloperij-Ophaaldienst zet zich in om onze sloopauto's en schade auto's weer een tweede leven te geven. Wilt u meer informatie over het afhalen van de sloopautos of schade auto's dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst en vertellen u met plezier hoe de verkoop procedure in zijn werk gaat. 

Bel ons op nummer 

06 12 844 033

of stuur een e-mail naar: info@autosloperij-ophaaldienst.nl

Autosloperij-ophaaldienst is 7 dagen per week bereikbaar via email, telefoon of via het aanmeld formulier op onze website. Uw sloopauto wordt op een afgesproken plaats opgehaald. Als beide partijen het eens zijn met het de vergoeding voor uw sloopauto wordt het bedrag direct aan u uitgekeerd en ontvangt u van de chauffeur die uw sloopauto komt ophalen een vrijwaringsbewijs. Met dit bewijs kunt u de verzekering van u sloopauto opzeggen en is de auto officieel niet meer uw eigendom. (Het opzeggen van uw autoverzekering kan bij heel veel maatschappijen tegenwoordig per e-mail of via de website) Met ontvangst van het vrijwaringsbewijs bent u geen wegenbelasting mee voor u sloopauto verschuldigd en kan de verzekeirng worden beeindigd. 

Sloopauto inkoop

Voor het inkopen van sloopauto's bent u bij ons op het juiste adres. Sloopauto's zijn ons dagelijks werk dus wij weten exact wat de mogelijkheden van uw sloopauto nog zijn. Geen ongewenste verassingen, gewoon een eerlijke deal, waarbij het overeengekomen bedrag voor u sloopauto of schade auto direct aan u word uitbetaald. Twijfelt u over de verkoop? Wij brengen u geen kosten in rekening voor het voorrijden. 

Wat is mijn sloopauto waard?

Het overgrote deel van de sloopautos en schade autos heeft altijd nog wel iets aan bruikbare delen die te gebruiken zijn . het rubber van uw kapotte banden levert uiteindelijk mooie tegels op om u kind veilig te laten spelen in de speeltuin. Denk ook eens aan het glas van u sloopauto, ook dit word weer hergebruikt om nieuwe ruiten en flessen mee te vervaardigen. 

Wilt uw een Sloopauto verkopen?

Sloopauto's zijn altijd geld waard bij autosloperij-ophaaldienst, diversen onderdelen kunnen hergebruikt worden in welke staat u sloopauto zich ook bevind. Wij kunnen u vrijblijvend de waarde  van uw sloopauto opgeven, dit kan per telefoon of per email. Wilt u liever dat wij ter plaatse uw auto komen taxeren dan kan dat uiteraard ook, op deze manier worden misverstanden tijdens de verkoop van u sloopauto uitgesloten. Als uw akkoord gaat met het overeengekomen bedrag, ontvangt u direct het bedrag en het vrijwaringsbewijs van de auto. Autosloperij-ophaaldienst helpt u waar dan ook in Nederland om uw sloopauto op te halen. 

Sloopauto afvoeren

Het afvoeren van uw sloopauto is heel eenvoudig. Via het aanmeldformulier op de website kunt u de gegevens van uw sloopauto invoeren. Via de button verzend komt uw aanmelding bij ons in het systeem terecht, na ontvangst hiervan zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om een datum af te spreken waarop onze chauffeur bij u langs komt om uw auto op te halen. Dit ophalen is helemaal gratis.

Sloopauto’s taxeren

Waar in Nederland u zich ook bevind wij komen u helpen met het afvoeren van uw sloopauto. Door onze service bent u snel van uw auto verlost en het allermooiste is nog dat u na vele jaren plezier van u auto te hebben gehad, hem op deze manier een tweede kans geeft. En wat is er nu mooier dan een hele goede daad voor het milieu doen, en daarnaast een royale vergoeding voor u sloopauto  te ontvangen. Een win-win situatie, het milieu wordt niet onnodig belast en u ontvangt een mooie bijdrage voor de portemonnee.