Schade auto

Schadeauto verkopen

Autosloperij-ophaaldienst heeft erkende experts in dienst waardoor u gegarandeerd bent van het beste bedrag voor uw schade auto, een simpel telefoontje naar Autosloperij ophaaldienst en wij komen u auto op afspraak afhalen, bij de overdracht ontvangt u direct geld en direct een vrijwaringsbedrijf.

Autosloperij-Ophaaldienst hét adres om de beste prijs voor uw schade auto te ontvangen

Autosloperij-ophaaldienst zet zich in om onze schade autos snel te taxeren om te kunnen beoordelen wat de auto waard is. Prettig voor u als klant om niet meer te moeten wachten wanneer er eindelijk eens iemand tijd heeft om de schade auto te taxeren. 

Bel ons op nummer 06-12 844 033

of stuur een e-mail naar: info@autosloperij-ophaaldienst.nl
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van het online aanmeld formulier, uw schade auto melding komt dan direct op de juiste plek terecht, waardoor u verzekerd bent van snelle afwikkeling. 

Autosloperij-ophaaldienst is 7 dagen per week bereikbaar via email, telefoon of via het aanmeld formulier op onze website. Uw schade auto wordt op een overeengekomen plaats getaxeert door een van onze experts. Als beide partijen het eens zijn met het overeengekomen bedrag voor uw schade auto wordt dit bedrag direct aan u uitgekeerd en ontvangt u van de chauffeur die uw schade auto komt ophalen het vrijwaringsbewijs. 

Schade auto inkoop

De waarde van een schade auto is hoger dan de waarde van een sloop auto, uiteraard word de waarde van u schade auto altijd bepaald door een expert. Veel kilometers betekend niet automatisch een lage restwaarde van uw schade auto. Het belangrijkste is de staat van het chassis van de schade auto. De waarde van de auto word bepaald door een deskundig expert die altijd bereid is om uw vragen te beantwoorden en er zorg voor te dragen dat u de beste prijs voor u schade auto krijgt uitbetaald. 

Schade auto verkopen

U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van uw schade auto, de restwaarde van uw schade auto zal een marktconform bedrag betreffen. Uiteraard kunt u altijd een tweede partij inschakelen om het bod van autosloperij-ophaaldienst op uw schade auto te vergelijken. Wij bieden u het hoogste bedrag voor u schade auto. Onze schade expert kan uw precies kunnen vertellen wat de schade auto nog waard is. 

Schade auto’s taxeren

Heeft u een schade auto en weet u niet waar u ermee heen moet? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies omtrent u schade auto. Met de verkoop van u schade auto aan autosloperij-ophaaldienst bent u verzekerd van een snelle en vakkundige afhandeling.